Innováció a légi szállítmányozásban: egy új átvilágítási szolgáltatásnak köszönhetően könnyebb lehet a gyógyszerexport a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének új edukációs módszerével

A Mentor Palánták Kortárs Oktatási Program jellegzetessége az innovatív módszerében rejlik. Eszerint szinte azonos életkorúak adják át egymásnak az egészséges és fenntartható táplálkozásról szóló tudást. Dietetikus hallgatók készítik fel a hetedikes diákokat, akik társaiknak adják tovább a hazai táplálkozási ajánlás, az OKOSTÁNYÉR® alapelveit. Az új módszerrel dolgozó programban a Baptista Szeretetszolgálat általános iskoláiban tanuló gyermekek vesznek részt.

Tardi az ország egyik legjobb duális képzőhelye

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei cég, a Forrás Farm Kft. nyerte „Az év agrár duális képzőhelye” címet mikrovállalkozás kategóriában. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elismerését a Szakma Sztár Fesztivál tegnapi nyitóceremóniáján vette át Krupa Zsolt ügyvezető.

Időjárás

Programok Miskolcon

 

Támogatónk

A Csillagpont Rádió  médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
A Csillagpont Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.