toggle-left toggle-right
RMTV

Több mint 300 húsvéti sonkát oszt ki Rákosmente Önkormányzata

Több mint 300 húsvéti sonkát oszt ki Rákosmente Önkormányzata Rákosmente Önkormányzata az idei évben is húsvéti sonkával ajándékozza meg a szociális ellátásban részesülő 17. kerületi lakosokat. Ebben az esztendőben több mint 300 csomag került kiosztásra.

Megkezdődött Rákosmente 2024. évi útjavítási programja

Megkezdődött Rákosmente 2024. évi útjavítási programja Idén 19 utca korszerűsítését fogják elvégezni a szakemberek Rákosmente 2024. évi útjavítási programjának keretében. A márciusban elindított, és kizárólag a városvezetés által biztosított forrásból megvalósuló beruházás ütemtervét Dr. Bakos András alpolgármester ismertette.

Szépkorú köszöntés Rákosligeten

Szépkorú köszöntés Rákosligeten 90. születésnapja alkalmából Tóth Róbert Lászlónét látogatta meg otthonában Horváth Tamás polgármester, aki egy csokor virággal, illetve egy Orbán Viktor miniszterelnök, és egy saját kézjegyével ellátott díszoklevéllel köszöntötte az ünnepeltet.

Ne ajándékozzunk élő állatot húsvétra!

Ne ajándékozzunk élő állatot húsvétra! Ne ajándékozzunk élő állatot húsvétra!- Erre hívják fel a figyelmet az állatvédő szervezetek. Az ünnepek közeledtével a szülők gyakran lepik meg gyermekeiket kiskutyával, nyuszival, csibével, azonban arra kevesen gondolnak, hogy nem tudnak majd róluk megfelelően gondoskodni a hétköznapokban.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook