toggle-left toggle-right
RMTV

Az áprilisi képviselő-testületi ülés eseményei

Az áprilisi képviselő-testületi ülés eseményei Rákosmente Önkormányzata megtartotta áprilisban esedékes képviselő-testületi ülését.

2024 tő muskátlit osztott ki Rákosmente Önkormányzata

2024 tő muskátlit osztott ki Rákosmente Önkormányzata Többéves hagyomány, hogy Rákosmente Önkormányzata a lakótelepek zöldítéséhez az éppen aktuális évszámnak megfelelő mennyiségű muskátlival járul hozzá, így idén 2024 tőnyi virág került kiosztásra.

Máig élő hagyomány

Máig élő hagyomány "Máig élő hagyomány” címmel nyílt kiállítás a Rákoshegyi Közösségi Házban április 26-án.

Szépkorú köszöntés Rákoshegyen

 Szépkorú köszöntés Rákoshegyen Április 26-án rákoshegyi otthonában látogatta meg 90. születésnapja alkalmából Vígh Gábornét Dr. Füzesi Péter alpolgármester és Szabó Tiborné önkormányzati képviselő, akik az ünnepeltet egy Horváth Tamás polgármester által aláírt díszoklevéllel és egy csokor virággal köszöntötték fel.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook